Meny

28 nov 2009

Amit

Hej på er!

Idag har jag varit hos mina nya människor i en vecka. När jag kom hit var jag ganska orolig och gömde mig först bakom duschdraperiet hela kvällen, och dagen efter höll jag till bakom soffan. Nu är jag ju ingen fegis, så jag började snart gå på upptäcktsfärd...helst när husse och lillmatte gått och lagt sig. Redan efter ett par dagar kände jag att jag kunde börja lita på tvåbeningarna, och nu tycker jag om att ha en lång mysstund med dem i soffan varje kväll. Min akutmatte var jättesnäll och skickade med mig lite saker hemifrån henne, bland annat min toalåda, för att jag skulle trivas här, och det har verkligen hjälpt! Jag skickar med en bild där ni kan se lillmatte borsta mig på bröstet, det är inte dumt! Om ni vill njuta mer av min sköna uppenbarelse tycker jag att ni ska köpa katthemmets kalender, där jag är den stolte Mr Juni!

Hälsningar från Amit, Johan och Emelie

    Skriv en kommentarAmit
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen