Meny

11 nov 2017

Twain

Hejsan! 

Nu har Twain bott hos oss på Kungsholmen i drygt en månad, och vi tänkte ger en liten Update! 

Vi stortrivs med Twain och hoppas han trivs lika mycket hos oss! Personligen trodde jag han skulle gömma sig under sängen en vecka framöver från dagen han kom till oss, men efter ynka 20 minuter vågade han komma fram och utforska lägenheten med stora ögon och har sedan dess viljat vara i vårat sällskap. 

När han först kom hem till oss lekte han inte alls, men efter ca en vecka så släppte spärren och han leker flitigt med sin batteridrivna råtta och groda med kattmynta! 

Varje dag så släpper han in oss i hans hjärta mer och mer! Och likt på katthemmet vill han gärna bli klappad mycket och länge :-) tills han faller ihop på ens fot och spinner. Dock vill han inte vara i famnen men vi lyft-tränar varje dag. Han har även börjat jama mycket, men han har inte bemästrat färdigheten än då han oftast bara öppnar munnen och ett litet pip kommer ut. Man märker att han inte varit så van vid komfort under sitt liv, utan ligger helst på det hårda kalla golvet, men börjar inse att mattor är rätt så mysiga de med. 

Twain äter fortfarande specialfodret och verkar må väldigt bra på det, så det kommer vi fortsätta ge honom. Dock är han fortfarande lite territorisk kring matning och har rivit och bitit lite, oftast på morgonen, så misstänker han är extra hungrig då, men vi tränar på att vara snäll varje dag :-) 

Hälsningar/
Twain och kattföräldrarna Cecilia & Henrik.

Ingrid 19:15, 11 november 2017

Men gubben då, hur söt får man vara? Jag är glad att ni trivs så bra med Twain. Det var en liten chansning att presentera honom när alla tjejerna blev så snabbt bokade, men det verkar ha blivit en riktig lyckträff! Tack för att ni tar hand om Twain, äntligen får han det riktigt bra efter sin supertuffa start i livet. <3

Eva-Lena, Twains skyggisfadder 14:19, 12 november 2017

Gosgubben Twain, vad glad jag blev när jag såg en hälsning från dig och din familj. Jag tror också att du trivs hos din familj men du måste var snäll vid matningen. (en hemlis, Twain vet vad nej är så man kan säga det när han blir för närgången vid matningen). Jag älskar de härliga bilderna på killen och den när han tittar över bordskanten skulle man ha som tavla på väggen :-). Fortsatt lycka till och att träningen för att bli snäll går framåt. Ser fram emot fler rapporter. Klappa lite från mig på killen.

Ingmarie, volontär 15:54, 14 november 2017

Finaste Twain! Du är en sån där kisse som jag aldrig glömmer ?? Det var så häftigt att uppleva din förvandling från spott och fräskisse till mysgubbe ?? Njut nu av ditt nya liv och var snäll även när maten blir serverad ?? Skriv gärna en solkatt längre fram. Längtar redan!

Ingmarie, volontär 16:07, 14 november 2017

Sorry, det blev frågetecken istället för glada gubbar!

    Skriv en kommentar



Twain nov 17 Twain nov 17-3 Twain nov 17-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen