Meny

23 mar 2017

Zeema & Christy

Hej Stockholms katthem!
Nu har det gått 3 månader sedan jag adopterade Zeema & Christy (som nu mera heter Lexi) och varje dag görs det framsteg.
När de först kom hem så bodde de under soffan i 4 dygn och var bara framme lite då och då om jag var en bit bort. Men sedan blev de bara mer och mer tryggare och tillbringade mer och mer tid utanför soffan. Nu är de väldigt sällan under soffan och tillbringar mycket tid till att jaga och busa med varandra och mysa med mig.
Zeema gillar att gosa mycket men det ska vara på hennes villkor medans Lexi är mer avslappnad och låter sig även bli lyft korta stunder.
Jag vill tacka alla er som har varit delaktiga med att ta hand om mina älsklingar tills de kom hem och gjorde mig till den lyckligaste människa i världen. Tack <3

Mvh Johanna, Zeema & Lexi

Suzanne, volontär 22:20, 23 mars 2017

Från ätande sniglar på en väg i Sörmland till älskad familjemedlem på några månader, Zeema, och en lika fantastisk resa för Lex om än i Uppland. När vi får Solkatter från våra f.d. små gäster och deras nya familjer känns alla timmar vi sitter och vaktar fällor för att fånga in hemlösa katter extra viktiga och man glömmer alla problem.

Lycka till i livet, sötnosar<3

    Skriv en kommentar



Zeema-Christy mar 17-4 Zeema-Christy mar 17 Zeema-Christy mar 17-2 Zeema-Christy mar 17-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen