Meny

26 mar 2017

Kallie & Bessie

Här kommer första hälsningen från Kallie och Bessie som har varit hos oss sedan mitten på december. De har överraskat oss med sin nyfikenhet och lekfullhet. Fullt ös hela tiden och väldigt matglada. Vi fick världens bästa julklapp i dessa underbara hårbollar som berikar vår tillvaro varje dag. 

De lär sig av varandras olikheter, Kallie visar Bessie hur man tokbusar, pratar och tar för sig av livet och Bessie visar Kallie hur man slappar och myser. Vi har fått det bästa av två kattvärldar. Tack katthemmet och tipset om skinkan :)
/Björn, Julia, Kallie och Bessie

Björn (volontär) 22:13, 27 mars 2017

Tack för uppdateringen! Som akuthem till Bessie i ett halvår värmer det så mycket att läsa att hon har det så bra. Skinkan var nyckeln att få henne mer social här. Hon var inte glad över att flytta till katthemmet mer ser ut att njuta igen nu :-) Tack! Kände att hon hittat rätt tvåbentingar när ni bokade henne och det stärktes när jag fick förmånen att köra hem henne till er. Ge henne en nospuss från mig o mina katter som hjälpt fostra henne den första tiden. Hur man slappar o myser har Vilda lärt henne....

Björn o Solise,Vilda,Elvan,Rosetta,Aqua

    Skriv en kommentar



Bessie-Kallie mar 17-3 Bessie-Kallie mar 17 Bessie-Kallie mar 17-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen