Meny

4 mar 2017

Hawk

Hej!
 

Hawk - numera Tuvok - har nu bott med sin nya familj sen i slutet av oktober! Han tillbringar dagarna med att hänga med sin kattbästis Hedvig och att leka med oss. Hedvig och Tuvok kommer alltid och möter en i dörren när man kommer hem och vill bli klappade - nåt vi faktiskt trodde skulle ta längre tid för honom än vad det tog, men han fick bestämma själv när han var redo att vara fysiskt nära människor och det verkar ha gjort att han känner sig både friare och tryggare i närkontakt med oss. Nu hoppar han upp i soffan och vill ha klappar och kramar! Han har hittat sin favoritplats i katträdet och i fönstret.
 

Tuvok gör framsteg varje dag när Hedvig visar honom att det är mer kul än läskigt att hänga med människor och tycker det är mysigt att bli kliad bakom öronen och är lite för förtjust i den goda maten han får. När vi har besök kommer han fram och hälsar, han har i princip blivit helt orädd i sociala situationer. Vi är jätteglada för att ha denna fina, sociala katt hemma hos oss.


Bifogar lite bilder på Tuvok och hans vän. Tack Katthemmet!


Hälsningar Ida och Charlotte

Nelly 13:43, 6 mars 2017

Nejmen lille mystassen, vad stor han har blivit! :) Så härligt att se att det blivit så bra för honom och att han fått en så fin kompis. Vi anade att det inte skulle ta så lång tid för honom att slappna av i rätt miljö. Tack så mycket för uppdateringen! /fd akutmatte

    Skriv en kommentar



Hawk mar 17 Hawk mar 17-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen