Meny

9 mar 2017

Zooie

Hej.
Här kommer en hälsning från Zooie som har bott hos oss i 6 månader den 10 mars.
Hon kom hit med sin syster Zeema när de var cirka 10 veckor gamla från katterna på uttervik. Jag och min syster var först där så var min matte och husse bara akuthem till oss eftersom vi behövde ett lugnt och trivsamt hem, efter allt vi har varit med om.
Vi växte och blev starkare så i december så fick jag och min syster Zeema den sista vaccinationen innan vi skulle bort från vår akut matte och husse. Men jag Zooie fick det som sitt hem eftersom de ville behålla mig och adoptera mig.  Min storasyster Smokey ville också att jag skulle stan, medan Zeema fick flytta till katthemmet i någon vecka innan hon blev adopterad.
 Där jag bor älskar jag verkligen att busa med Smokey, matte och husse samt att bara gå och gömma sig på ett bra ställe för att sova. Men i början var jag riktigt skygg att vara med människor. Men allt går rakt uppåt, men fortfarande lite skraj för fötterna på golvet. I början av januari blev jag kastrerad och var inte alls glad över tratten. Men tillslut så blev jag glad och kunde busa igen. Jag tycker om att åka bil, har åkt bil upp till Dalarna för första gången och Smokey visade mig landet och där trivdes jag att leka i trappan och gömma mig. Hittade ett super bra gömställe som ingen hittade mig på. Ville inte hem på söndagen.
 Sedan är jag en hejare på att klättra i klädställningen och riva ner matte och husses kläder, framförallt på natten. Sedan går jag och väcker matte runt 04.30-05.30 då vill jag ha mat, gosar ner mig i mattes hand och trampar vid hennes sida i sängen. Älskar att kolla ut på fåglarna som kvittrar utanför fönstret.
Sedan så vill jag bara säga tacka för att ni fångade in mig så jag fick det varmt och gott nu när snön ligger utanför, det ser kallt ut. Vill också att ni kan följa mig och Smokey på vår egen Instagram konto Smokey.zooie

Många kissekatt kramar från mig Zooie och Smokey med matte och husse

Malin 14:12, 10 mars 2017

Åh, vad härligt att hon mår bra!

Suzanne, volontär/infångare 16:25, 13 mars 2017

Vi i infångargruppen blir så glada över uppdateringar från våra kära Uttervikare! Hoppas fler än Zooie hör av sig. Zooie har verkligen vuxit och blivit en tjusig kisse sedan hon slapp äta sniglar på vägen.

    Skriv en kommentar



Zooie mar 17 Zooie mar 17-2 Zooie mar 17-3 Zooie mar 17-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen