Meny

22 jul 2017

Kalil

Hej Katthemmet!

I november förra året adopterade jag en skyggis från er, som fick namnet Harry (fd Kalil). När han kom till mig så gömde han sig under sängen i flera dagar och fräste åt allt och alla. Jag fick absolut inte röra vid honom, helst inte vara nära alls. 

Idag är det otroligt att tänka att det är samma katt. Harry älskar att mysa, hans favorit är att bli kliad bakom öronen eller under hakan. Han är besatt av hårsnoddar, snören och leker gärna apport med torrfodret. Om dagarna sover han mest, gärna på rygg eller i en annan konstig ställning. På morgonen följer han efter mig tills han har fått sitt våtfoder och går det inte tillräckligt snabbt så säger han till. 

Allt eftersom jag har haft Harry så har jag vänt mig till katthemmet för råd och fått bra svar. Tack för allt ni gör! Jag var lite tveksam till att adoptera en skyggis från början. Nu är jag glad att jag gjorde det, jag har världens lataste, knäppaste och mysigaste katt! Harry är ett bevis på att skygga katter kan bli mysiga och framåt. 😍 

Vänliga hälsningar 
Annie

Ulrika 22:22, 24 juli 2017

Kärlek från tryggisar som varit skyggisar värmer lite extra!

Gerd, värdinna 12:27, 26 juli 2017

En sån här fin rapport är inspirerande och hoppfull för dem som tvekar att adoptera våra fina skyggisar.
Underbart! Allt gott till er!

    Skriv en kommentar



Kalil jul 17-3 Kalil jul 17 Kalil jul 17-2 Kalil jul 17-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen