Meny

15 sep 2017

Tartak & Francis

Nu har Francis varit hos oss i två månader och Tartak (nu Hunter) i 4 dagar. Francis är den mysigaste kissen vi någonsin träffat. Han älskar uppmärksamhet och sover alltid i sängen med oss. Vår nykomling ville ut och leka med storebror på en gång och nu letar de efter varandra så fort de inte är i samma rum. Tartak landade nästan snabbare än Francis här hemma och det är så kul att se hur de uppskattar varandra. Mest är det lillen som följer efter och härmar storebror men även han brukar smyga efter lillebror när han kan. Ibland springer de runt som raketer och skuttar över varandra. Krukorna i fönstret har vi fått ställa ner på golvet för tillfället. Det är också kul att Tartak har börjat trivas på riktigt med oss människor och är nyfiken på allt vi gör. När han spinner låter han som en torktumlare och vi misstänker att han kommer ha en riktig basstämma som vuxen. Min magkänsla sa att det skulle gå bra, men inte att det skulle gå såhär snabbt!


Följ missarna på instagram - @francisandhunter! 

Eva-Lena, skyggisfadder 10:23, 16 september 2017

Tack snälla för denna härliga morgonläsning. Killarna ser verkligen ut att trivas, både med varandra och i sitt eget hem. Fortsatt lycka till både till katter och familj.

Ingrid (volontär) 12:56, 16 september 2017

Ni hade rätt! Francis ville ha en kompis! Vilken tur att ni litade på er magkänsla. Helt underbart att se att Hunter har kommit in i familjen så snabbt. Kommer absolut att följa killarna på ig!

Gerd, värdinna 01:46, 17 oktober 2017

Jag minns också när du sa att du kände på dig att detta skulle gå bra. Så rätt du hade! Glädjer mig mycket. Allt gott till er alla!

    Skriv en kommentar



Francis-Tartak sep 17-2 Francis-Tartak sep 17 Francis-Tartak sep 17-3 Francis-Tartak sep 17-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen