Meny

3 sep 2017

Azzaro

Hej på er på katthemmet!

Vår solskenshistoria med denna herre...
Vi hade egentligen aldrig pratat tidigare om att skaffa en gemensam katt, men vi båda har haft katt i våra tidigare relationer och ensamma, så vi är katt älskare.
En eftermiddag i slutet av februari 2016 börjar Claes kolla på nätet, till slut kom vi fram till er hemsida... Vi åkte för att titta på vad vi kan finna hos er, 2a kissen är Azzaro <3
Han valde oss direkt, och vi föll för honom också. 1 vecka senare på lördagen kom han äntligen hem, Claes åkte och besökte Azzaro alla kvällar som gick innan han kom.
Sen har vår relation utvecklats till ömsesidig respekt, han kommer oftare nu, och han förstår också att vissa platser inte är för honom... Allt är sååå mysigt, han är tillgiven oss båda.
Han har tillgång till utevistelse på en 17 kvm stor terrass om dagarna nu under sommaren iaf... kärlek mellan människa och djur är fantastiskt. Han möter vid dörren och väntar på den som inte är hemma, trofast och lojal. Tack för att vi får ha förtroendet för honom. 

Kramar från Cattis & Claes Dahlberg

Ingrid (volontär) 07:24, 4 september 2017

Jag har faktiskt ett minne av att det var kärlek vid första ögonkastet så att säga. Vad härligt att allt har gått så bra och att ni trivs med varandra! Att Azzaro trivs är ju ingen tvekan om när man ser bilderna.

    Skriv en kommentar



Azzaro sep 17-4 Azzaro sep 17 Azzaro sep 17-2 Azzaro sep 17-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen