Meny

17 okt 2018

Ishani

Hej på er, 


Här kommer en liten hälsning från Ishani som nu bott tillsammans med matte och katten Lona, som är fyra år, i ganska exakt tre veckor.  Lilltjejen, som numer heter Ilse, kom in i våra liv som en virvelvind full av kärlek och bus. 


Ilse är en väldigt nyfiken och relativt orädd katt. Första timmarna när hon kom hem till oss var det snarare Lona som gömde sig när Ilse sprang omkring och utforskade sitt nya hem. I ärlighetens namn var Lona väldigt skeptiskt nyfiken till den nya familjemedlemmen under de första dagarna. Hon hoppade ofta upp i mitt knä samtidigt som hon förundrat såg på mig och verkade undra vad (inte vem) det var jag hade tagit hem egentligen. 


Men de två tjejerna hittade snabbt varandra och det dröjde inte många dagar innan de började leka tillsammans och låg  bredvid varandra i sängen om kvällarna. Och det blir bara bättre och bättre, härom dagen fick Ilse till och med tvätta Lona en liten stund. 


Ilse vill alltid vara med där det händer. Oavsett om jag ska plantera blommor, måla eller bada i badkaret så är hon där och håller mig sällskap. Jag är så otroligt tacksam att jag fick möjlighet att få göra Ilse till en del av vår lilla familj! 


Hälsningar, 

Katja, Lona och Ilse



Suzanne, volontär 11:47, 18 oktober 2018

Ishani, min svarta lilla favorit! Värsta spinnmaskinen på katthemmet. Kul att du har det bra med matte och Lona. <3

Carina, fd akutmatte 16:26, 18 oktober 2018

Hej!
Vad roligt att få en uppdatering.
Vilken resa hon har gjort, lilla Ilse. Hon var så blyg och ängslig de första veckorna här. Men sen när hon lärde sig gå och kunde börja utforska sin omgivning förvandlades hon till en riktig liten äventyrare. Alltid glad och alltid full i bus. Virvelvind är ordet :) Det är så häftigt att det kan rymmas så mycket personlighet och charm i en sån liten katt.
Blir jätteglad att läsa att allt har gått bra och att ni alla trivs så bra tillsammans!

    Skriv en kommentar



Ishani okt 18-4 Ishani okt 18 Ishani okt 18-2 Ishani okt 18-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen