Meny

21 dec 2018

Marilyn 2

Hej-
Nu har vår kisse Suri (fd Marilyn 2) bott hos oss i drygt 2 månader och mycket har hänt på den tiden. När hon kom var hon mager som en sticka och det stack ut vassa revben på sidorna, det vart ett litet gupp då man klappade henne. Nu har hon ätit upp sig och pälsen skiner så blankt, det är svårt att tro hon är 14 år gammal.

Hon har alltid varit nyfiken och kontaktsökande mot oss (matte och lill-matte) samt våra gäster men hon har en hög integritet och säger ifrån när hon inte vill. I början blev hon förbannad när man lyfte upp henne och fräste argt. Nu får vi båda lyfta upp henne och hon stannar snällt ett tag, ofta högt spinnande innan hon vill ner. Hon är otroligt kelig och hoppar upp i knäet när vi sitter i soffan. Där breder hon gärna ut sig och vill bli kliad på magen. Om man inte ger henne tillräckligt med uppmärksamhet sträcker hon försiktigt ut tassen och pillar på en som för att säga ”här jag matte, klappa mig”.  ;-)

På morgonen när vi går upp spinner och kuttrar hon högljutt, snor omkring benen och stryker sig. Matskålen kan inte fyllas på fort nog.

När vi kommer hem möter hon i dörren med högljudda jamanden och spinner, ser man inte upp försöker hon dessutom smita ut i trapphuset för hon är väldigt nyfiken på vad som finns där.

Hon är en social och pratig kisse, sitter eller ligger bredvid en i det rum man befinner sig i. Tycker det är superkul att jaga hårsnoddar som vi skjuter iväg, då far hon efter och kommer tillbaks med snodden precis som en hund.

Det känns som om hon funnit sig tillrätta här och vi är väldigt glada att vi fick adoptera just henne. <3


Helena 15:46, 13 januari 2019

Stort tack för er fina uppdatering om Marilyn, numera Suri!
Det kommer att göra hennes gamla husse lugn då han kämpat kring att behöva omplacera henne.
Fantastiskt att se henne få ett hem där hon får blomma ut och få den uppmärksamheten och aktiveringen och mycket av kärlek som hon förtjänar.
Vi håller tummarna för fler uppdateringar!

Mvh
Helena, svärdotter till gamla husse

Helen 20:10, 18 mars 2019

Vi är verkligen glada att Suri har hamnat rätt <3
Stort tack och kram till er som ser efter henne! Vi hoppas på uppdatering snart :)

Bästa hälsningar,
Helen, dotter till gamla husse

Helen 18:00, 13 december 2022

Hej, gamla husse tänker på Suri och blir jätte glad av lite nyheter.

Luciahälsningar
Helen, dotter till gamla husse

    Skriv en kommentar



Marilyn dec 18-2 Marilyn dec 18-3 Marilyn dec 18

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen