Meny

21 mar 2018

Danelle

Här kommer en liten hälsning från mig, Mochi (tidigare Danelle). Jag har bett husse översätta min hälsning då det är tveksamt om någon annan förstår mitt språk.


Jag bodde på katthemmet ganska länge och det var väl egentligen inget fel i det, men jag var inte vidare förtjust. Lite skygg kan man väl säga. Nu har jag bott hos min nya matte och husse i drygt ett halvår och de är kanon, jag får mat och ibland en liten ostbit, eller skinkbit vilket är mycket bättre än den där torra kattmaten de tvingar i mig, som jag visserligen måste äta i alla fall då de är så snåla på go mat. De hävdar att det inte är så bra för mig. Mycket gos och kel också, matte är bäst i soffan, men när jag ska sova är det med husse, gärna på husse så han inte kan sova. Överlag så trivs jag JÄTTE bra, tills idag när husse släpade iväg mig till veterinären för vaccinering. Jag har nu gömt mig bakom en soffa där jag brukade gömma mig när jag var nyinflyttad här, och ligger och trycker och skriver de här raderna till er. Just nu känns det som ni kan komma och hämta mig. Jag HATAR husse nu, och kommer aldrig förlåta honom, känns det som. Och matte är bortrest så jag har ingen att vända mig till.

 

Bifogar några bilder, nån ifrån innan jag flyttade hit och några som tagits under tiden jag bott här.

 

Hälsningar:

Mochi Persson



Suzanne, volontär 13:35, 22 mars 2018

Mochi, husse tog dig till veterinären för att du ska fortsätta vara frisk. Du får ta och förlåta honom nu.

Ingmarie, volontär 23:22, 24 mars 2018

Kissen med de vackra gröna ögonen som knep en bit av mitt hjärta, det är du det söta Mochi (fint namn). Det var så tydligt på Katthemmet att du ville ha kontakt med oss tvåbeningar men vågade inte riktigt. Tack för att du hörde av dig och ta nu och förlåt husse!

Kjelle 22:40, 25 mars 2018

Husse här, allt verkar glömt och förlåtet. Det tog ca 5 timmar, sen satt hon hos mig i soffan, om än lite skeptisk. Och när det var sov dax så kom hon kvittrande som en fågel (som vanligt, hon har inte riktigt lärt sig att prata som en katt brukar göra) och började massera magen på mig.

Lisa 23:38, 26 mars 2018

Men åh så fint. Blir så glad av att läsa detta. Fina människor som ger skygga katter en chans. Man blir varm i hjärtat.

Björn 17:38, 31 mars 2018

Blir glad o varm av söta Mochi berättelse. Tack för att ni tagit er tid att släppa in en skyggare katt i era liv.

    Skriv en kommentar



Danelle mar 18-3 Danelle mar 18-4 Danelle mar 18-2 Danelle mar 18

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen