Meny

27 mar 2018

Berry & Kane

Hej,


Berry, numera Tass, och Kane, numera Sotis.


Tass berättar.

Vi har det ganska chill här, vi hänger gärna tillsammans, leker, tvättar varandra. Jag, Tass gillar även att hänga med människorna, vi gosar, leker och busar. Jag hade lite problem med lådan i början, men det har jag skött exemplariskt nu i över en vecka


Fick ny sand, samt har tre fina lådor.:-) Äter bara mat som är bra för min mage, som vi köper hos veterinären. Sotis är fortfarande blyg, men svansen står rätt upp och han hänger med både mig och människorna, försöker visa honom hur mysigt det är att bli klappad.


Mvh/Tass och SotisSuzanne, volontär 17:13, 3 april 2018

Hoppas ni haft en fin påsk i ert nya hem.Det låter som ni har det väldigt bra, sötnosarna.

Åsa 21:24, 7 april 2018

Min matte har lärt mig att när hon tar upp sin tass(hand) och jag sätter min tass där, får jag godis. Hon kallar det High five, hon blir väldigt glad när jag gör det, så lätt:-). Hälsning/ Tass

    Skriv en kommentarBerry-Kane mar 18 Berry-Kane 18-2
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen