Meny

18 apr 2018

Hakelius (& Halvard)

Hej,


Här kommer en hälsning från Frasse (som hette Hakelius hos er). Han har blivit bästis med Charlie, som också kom till oss från Stockholms Katthem (Halvard) tillsammans med Sigge (Tamlin) i februari 2016. Tyvärr gick Sigge bort i höstas efter en tids sjukdom, och Charlie saknade sin kompis. Frasse kom till oss på juldagen 2017 och gjorde sig hemmastadd direkt. Han spatserade runt i lägenheten efter bara några minuter! Första kvällen gick han runt i lägenheten och jamade och letade efter sina vänner från katthemmet, men när han fann Charlie i vår säng hoppade han upp och kunde somna tryggt. 


Frasse var ovan med mänsklig närhet i början och vi har fått öva mycket med honom. ”Storebror” Charlie har hjälpt till och visat att vi inte är så farliga - nu får man både klappa och lyfta Frasse. Han är väldigt nyfiken och modig - och hungrig hela tiden. Nu har det gått snart fyra månader och Frasse gör framsteg hela tiden, han har upptäckt att det är väldigt skönt att bli kliad under hakan. Han är också väldigt fascinerade av vatten och sitter gärna i diskhon eller utanför duschen och tittar på dropparna. Han och Charlie jagar varandra från rum till rum eller jagar samma boll - och när leken är över sover de gärna ihop. Man kan definitivt säga att Charlie fått en ny bästa vän!


Hälsningar,
Niklas och Sara



Suzanne, volontär 14:10, 19 april 2018

Det syns att killarna verkligen gillar varandra. Hela berättelsen visar att i rätt hem med mycket kärlek och tålamod så blir även väldigt försiktiga små katter trygga. Vi är glada över att ni ger dem all denna kärlek och även den kärlek som Sigge fick av er.

Danuta larsson 20:26, 19 april 2018

Vilken underbar familji ni är så underbara katter ni har lycka till

    Skriv en kommentar



Hakelius apr 18 Hakelius apr 18-2 Hakelius apr 18-3 Hakelius apr 18-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen