Meny

28 apr 2018

Felise

Här kommer en liten hälsning från Selma (tidigare Felise) som nu har varit hos oss i drygt 10 veckor. När Selma först kom till oss var hon väldigt skygg, osäker och låg mest under sängen. På natten när vi hade gått och lagt oss kunde man höra hur det rörde sig utanför sovrummet. I några dagar låg hon mest inne i sovrummet och sprang ut så fort vi drog i täckena. Efter ca 2 veckor började hon bli mer och mer nyfiken och smög ut från sovrummet trots att vi var uppe och hittade nya gömställen i vardagsrummet.  Idag är Selma en mycket tryggare katt som är runt oss hela tiden fast på sina villkor. Hon är otroligt lekfull och sitter ofta förväntansfullt vid soffan då hon vill leka. Hon är väldigt nyfiken också, ska nosa på allt och går gärna efter och ser vad man håller på med. Varje morgon hör vi någon som tassar runt nedanför sängen och ibland klöser hon lite för att uppmärksamma att vi ska upp och ge mat. På dagarna ligger hon gärna och sover i soffan, vilket hon tidigare bara gjorde när vi hade gått och lagt oss. Hon ligger även ibland i soffan tillsammans med oss


Selma har en bit kvar för att bli en trygg katt till 100%. Ibland kan hon fortfarande fräsa om man kommer för nära, men det har blivit mycket bättre. Nu kan man gå förbi henne lugnt utan att hon springer iväg eller fräser. Man märker verkligen att hon trivs här, men är fortfarande osäker ibland när man kommer för nära.


Med vänliga hälsningar,

Annika, Joel och Selma


 


 


 



Ingmarie, volontär 12:26, 1 maj 2018

Vilka härliga bilder på fina Selma där hon inte sitter i ett skåp! Alltid så kul att se när våra försiktiga katter hittar tryggheten i ett eget hem. Tack snälla för att ni ger en skyggis chansen att bli en tryggis!

    Skriv en kommentar



Felise apr 18-4 Felise apr 18 Felise apr 18-2 Felise apr 18-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen