Meny

3 apr 2018

Torleif

Här kommer en hälsning från mig och Torleif!

Han har nu bott här i lite mer än fem månader och jag kan fortfarande inte tro att det är sant! Blir lika glad varje gång som han kommer uthoppande från sitt gömställe och vill att vi ska hälsa genom att titta på varandra. Han tittar mycket uppfordrande på mig ifall jag någon gång skulle glömma bort det, vilket är mycket sällan.

Från början hördes det inte ett knyst från honom men i takt med att han blivit tryggare har små fnysningar och suckar börjat höras. Och sedan kom pratet. Oj vad han pratar! Inte kunde jag ha anat att han skulle vara en sådan snackis! Han berättar om allt han ska göra eller gör, så som att nu går jag ut i köket, nu leker jag med den här bollen, nu ska jag gå på toaletten, nu hoppar jag upp och lägger mig här högst upp i klösträdet. Men sedan har han sina små kvitterljud också.

Han tycker att det är trist att jag sover den tiden då han som allra mest vill leka. Det vill säga, mellan fem och sex på morgonen. Så då hoppar han upp i sängen och pratar, attackerar täcket, ligger på mina fötter. Annars är hans sätt att gosa att jag sitter i sängen medan han ligger på sin hylla och så tittar vi på varandra, han leker med sina tygmöss och jag säger att han är söt, allra mest tycker han om när jag säger sötesötnosen, då blir han alldeles lugn och bara myser.

Många hälsningar från Helena och Torleif

Suzanne, volontär 14:11, 5 april 2018

Torleif, en av mina favoriter från Salbohed. Så tuff mot de andra, men så feg innerst inne. Roligt att matte och du har skaffat er egen variant för att kommunicera <3

Therese 13:26, 19 juli 2018

Wow! Härligt att höra. Vilken bra Matte du har fått, Torleif <3

    Skriv en kommentar



Torleif apr 18-3 Torleif apr 18 Torleif apr 18-2 Torleif apr 18-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen