Meny

13 jun 2018

Finlay

Sommarhälsning från Frans (Finlay)


Nu har Frans varit hos oss sen december. I början hängde han mest under sängen, och även om vi fick klappa lite ibland behövde han tid för att känna sig tillräckligt trygg för att våga ta sig ut annat än på natten. Men sen gick det fort! Vi har fått lära känna Frans som är en mycket pratglad, lekfull, gosig och matglad katt. Han leker med Doris (våran katt sedan innan, även hon adopterad), möter en i dörren, är aldrig under sängen numera utan ligger helst i den, raklång (eller på rygg) och sover på dagarna, samt går och lägger sig med oss om kvällarna. Frans och Doris försöker fortfarande förstå varandra men det går stabilt framåt!


De svartvita bilderna är tagna då han just börjat våga sig fram, fortfarande lite avvaktande. De i färg är nytagna på livsnjutaren som ser ut så mest hela tiden. 


Vi är jätteglada över att ha fina härliga Frans i familjen, och det känns som att han förstått att han hittat sitt för alltid-hem. Tack Stockholms katthem för att vi fick adoptera Frans, och för det arbete ni gör!


Hälsningar från Frans, Doris, Anna & Mattias

Suzanne, volontär 14:24, 14 juni 2018

Tack för att ni adopterade Frans och ger honom, och Doris, ett alldeles eget hem för alltid <3

    Skriv en kommentar



Finlay jun 18-2 Finlay jun 18 Finlay jun 18-4 Finlay jun 18-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen