Meny

27 jul 2018

Lucifer 2

Lucifer 2 fick vi hem för närmare två år sedan. Det första vi gjorde var att döpa om honom till Teo - en sådan snäll katt kan ju inte uppkallas efter den fallna ängeln. Teo satt under soffan i ca 30 minuter, sen kom han fram och visade sig vara väldigt kelig. Han är dock rädd för höga ljud, snabba rörelser och främlingar, då gömmer han sig under soffan. Annars vill han gärna kela och kela och kela.


Förra hösten fick Teo en kompis som också behövde ett nytt hem, en tvåårig birmakatt, Freddie. Freddie vill gärna brottas men det vill inte den lite äldre Teo. Det är som att ha en jobbig lillebror som vill leka hela tiden. Men det är ju rätt kul med en annan katt även om Teo var skeptisk i början.


Ibland kommer kusin Lucky och hälsar på, min systers katt. Det är lite kul men han är bara ett år och vill brottas mycket också. Småkusiner !!


Just nu ligger de två mest och sover i värmen.. Eller kollar ut genom fönstret efter fåglar.. Eller väcker mig klockan fyra på morgonen..


Skaffa katt är det bästa jag gjort, ja, tätt efter min dotter förstås..


Hälsar matte Charlotte




Suzanne, volontär 10:22, 6 september 2018

Just det där med att bli väckt kl. 4 är kanske inte så kul, men annars verkar ju Teo ha anpassat sig helt perfekt. Tack för den fina uppdateringen!

    Skriv en kommentar



Lucifer 2 juli 18-2 Lucifer 2 juli 18

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen