Meny

8 aug 2018

Barkley

Hej alla 2benta och 4benta vänner!  


Vill bara titta in och säga hej, jag har bott med dom här 2 beningarna sen i mars och oj vad jag trivs! Här finns även en annan katt, han heter Naruto (har också bott på katthemmet). Han trivs och mår bra här han också, hans adoptiv storebror hann jag aldrig träffa men Naruto har berättat att han var en fantastisk storebror och han saknar honom.


Sen jag kom hit har jag skött lådan exemplariskt, även om magen strular lite ibland. Jag har behövt göra en del besök hos veterinären, jag är tydligen allergisk mot något så jag får eksem. Det är svårt att veta vad jag är allergisk mot säger mina människor, bara för att jag stoppar i mig sånt jag inte ska. Jag förstår inte vad dom menar, det är väl fullt normalt att dricka ur toaletten eller pottan, att äta räkningar och mat som dom små människorna tappar på golvet?! Eller?!  


Jag älskar att leka (hela tiden och gärna våldsamt), vara på tomten i koppel (smita försöker jag mig på hela tiden, men det går inte bra) och mysa med min snuttefilt  (jag beslagtog den från 2beningarna, den låg ju bara på sängen och användes aldrig). När jag kelar med min snuttefilt eller med 2beningarn spinner jag högt och tydligt, trampar och tuggar. Jag har fått smeknamnet enögda banditen, det passar mig, jag stjäl allas hjärtan och alla saker jag inte får ta. Dom små 2beningarna är hur roliga som helst och gärna den yngsta som är lika gammal som mig, vi är bästisar!


Hoppas alla har en fin sommar och att alla fina 4beningar på katthemmet snart får ett alldeles eget för-alltid-hem.


Massa nospussar / Barkley  



Åsa 10:11, 25 augusti 2018

Kul att se Barkley. Vi har glädjen av hans bror Berry, numera Tass. Han är en helt underbar och smart kisse. Han gör gärna High five för lite godis??Dom är väldigt lika ser jag.Knotiga tassar. Tass har också en svart och vit kompis som han älskar . Grattis till er

Cyréne 22:49, 10 september 2018

Åh vad härligt att höra att brorsan har det lika bra han! Det värmer i hjärtat att höra. Ja knotiga tassar men stor och ståtlig som en liten tiger. Följer efter som en liten hund och kommer på inkallning gör han också. Kul att båda fått svart vita adoptivsyskon som dom tycker om. Grattis till er med till vad jag vet är en fantastisk misse!

Åsa & Fredrik 19:41, 20 januari 2019

Har veterinärer kommi fram till vad det är för allargi/hudproblem? Hans bror ”Berry” som heter Tass, har hudproblem...

    Skriv en kommentar



Barkley-Naruto aug 18-2 Barkley-Naruto aug 18-3 Barkley-Naruto aug 18 Barkley-Naruto aug 18-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen