Meny

10 jan 2019

Siri 5

Här kommer en liten hälsning från Siri 5's matte och husse. 


När vi bestämde oss för att skaffa katt från katthem var vi osäkra. Vi ville erbjuda det bästa för-evigt-hemmet som en katt kunde tänka sig, men det är ju inte lätt att byta hem. 


Vi kollade på flera katthem, flera katter, men ingenting kändes någonsin rätt. Det var till vi träffade Siri. När vi kom till katthemmet utan en plan och precis ser att hon blivit bokningsbar kunde vi inte låta bli att gå in till henne. Direkt kommer hon fram och "stångas" och jag tror att vi bestämde oss att hon var våran på bara någon sekund. 


Vid besöken märkte vi en stor potential till en fantastisk familjemedlem, även om hon blev stressad av att ha oss där i buren. Besöken blev korta då hon visade att klorna fungerar som de ska, så att säga. 


Siri kom till oss den 22 december och vilka stormsteg hon tagit. Hon blir modigare för varje dag, även om hon aldrig var en skygg katt från början. Möter oss vid dörren när vi kommer hem. Sover i soffan så mycket hon kan, gärna på rygg med benen spretande åt alla håll. För att inte tala om påminnelserna om mat vi får höra kl 07.00 varje morgon. 


Siri är en helt fantastisk vän, familjemedlem och vår största kärlek här i livet. Ett riktigt matvrak, med en enorm nyfikenhet och med en ständig jakt efter någon som kan klia på magen. 


Vi tackar Stockholms Katthem för allt jobb ni gör, inte bara för Siri, och för den otroliga lycka ni gett oss. Ingrid (volontär) 09:40, 11 januari 2019

Så underbart att Siri har hittat hem. Bilden från soffan med magen i vädret lämnar inga tvivel :-) .

Matilda (förra matten) 20:58, 17 januari 2019

Jag har aldrig blivit så sorgsen och lycklig på en och samma gång som av att läsa denna text och titta på bilderna. Jag kan inte tänka mig ett bättre nytt hem för Siri. Min tacksamhet till er såväl som till katthemmet har inga gränser. Klia Siri på magen från mig!

    Skriv en kommentarSiri5 jan 19-3 Siri5 jan 19 Siri5 jan 19-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen