Meny

16 jan 2019

Elmore & Edytha

Här kommer en hälsning från syskonen Elmore och Edytha!
De har fått behålla sina namn men de har fått flera smeknamn av oss: lilla tiger, lilla pantern, Eddan, Dythis (för att nämna några).


Våra första möten med dem på katthemmet så var de väldigt skygga och fräste på alla! Det svårt att tro att det är samma katter som nu sover i våra sängar och som springer fram till oss och hälsar så fort en av oss kommer hem, även om vi bara varit ute och slängt soporna😂. 
Vi har haft dem i vår familj sen slutet av juli. De var då ca fyra månader och var rätt så skygga för oss och sin nya miljö. Första timmarna gömde de sig i kattlådan i badrummet, men när de kände lukten av mat vågade de sig fram. De var trygga med varandra och hittade tillsammans massor av bra gömställen i sitt nya hem, under soffan, under sängar, i klädkammaren. De började komma fram när de upptäckte vår inglasade altan. Där kan de tryggt spana ut och titta på fåglar, grannens katter och annat spännande. Ibland kommer det in en och annan fluga och spindel som det såklart är roligt att försöka fånga!

Elmore, vår lilla panter, visade snabbt att han var nyfiken på oss och började ligga hos oss i soffan och så småningom även i sängen. Han visade tidigt att han vill ha mycket närhet och mycket gos. Syrran har varit mer avvaktande mot oss och tyckte det var roligare att leka med brorsan än att få gos. Vår nioåriga son har däremot tidigt varit en favorit för Edytha. Hon går ofta in till hans rum och ligger helt avslappnad i hans säng och låter sig bli klappad.  

Vi är så glada att Elmore och Edytha har kommit till oss, som våra barn sa på nyårsafton " Det bästa med 2018 var att vi fick våra katter!"



Reb 12:02, 5 februari 2019

Fantastiskt! Alla mina små akutkatter har fått det bra!

    Skriv en kommentar



Elmore-Edyta jan 19 Elmore-Edyta jan 19-2 Elmore-Edyta jan 19-3 Elmore-Edyta jan 19-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen