Meny

21 jan 2019

Frey & Idaline

Hej

Vill skicka en hälsning från Ryuujin (Frey) som betyder drakgud, och Kur (Idaline) även hon en drake, som vi adopterade april/maj förra året från er. Se bifogade bilder! 


Ryuujin är väldigt sprallig och lekfull men samtidigt väldigt mysig när det är dags att sova. Sover alltid bredvid oss på deras filt. Är väldigt matglad så det gäller att hålla emot med maten och skydda köket hehe måste ha en ugnspanna över diskhon. Han har mått bra efter kattpesten och har inga men. Dock ska han snart vaccinera på nytt, så är lite nervös inför det.  


Kur var väldigt blyg och rädd först när hon kom, gömde sig i tvättmaskinen nästan hela första dagen. Sedan under sängen. Men successivt över en 2-3 månaders period blev hon mer och mer trygg med sina homans och är nu mer kelig än Ryuujin. Hon har blivit en riktigt mysig knäkatt och sover ofta på ens bröst och söker mycket kontakt. Hälsar alla gäster glatt! Även Ryuujin gör det men då försöker han smita ut genom dörren! Hon gillar inte att gå ut så det har vi slutat med. Ryuujin däremot älskar det, så vi går ibland med honom med sele på innergården i mitt bostadsområde.  


Båda fick bo på hotell (kattpensionat) ett tag medan husse var i Norge, det gick bra men de åt inte lika mycket som vanligt. Så nästa gång ska vi se om en familjemedlem kan vara kattvakt :) 


Snart kommer de att få ett träd att leka i :) 


Med vänlig hälsning
Daniel, William, Ryuujin och Kur

    Skriv en kommentarFrey-Idaline jan 19 Frey-Idaline jan 19-2 Frey-Idaline jan 19-3 Frey-Idaline jan 19-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen