Meny

27 jan 2019

Kai

Hej! 
Nu har Kai bott hos mig nästan 4 månader! Idag heter han Findus! Han är väldigt busig och är med överallt. Han har varit rädd för händer hela tiden. Men nu har han efter mycket träning blivit tryggare. Får klia halsen, kinderna, huvudet, svansen och sista veckan ryggen. Men bara när han själv vill. Dock sover han på mina ben sen första dagen på nätterna.😊 Han har sina två kompisar som han jagar hela dagarna. Han är ett riktigt matvrak! 

Mvh Monica Thorsell 

Ingrid (akuthem) 21:10, 28 januari 2019

Vad roligt att rädslan för händer äntligen börjar släppa! Sakta men säkert blir han säkert en tryggis så småning om.

    Skriv en kommentarKai jan 19

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen