Meny

11 feb 2019

Leandro

Här kommer en hälsning från Musso, tidigare Leandro, som flyttade hem till oss i slutet av november 2018. När vi träffade Musso på katthemmet blev vi nästan lite oroliga, för han sov mest hela tiden och busade inte så mycket med de andra kattungarna. Nu är han som en helt annan katt. Busa är det bästa som finns, helst med jämngamla syrran Tzeki (ej från katthemmet). Gosa är också mysigt, helst med äldsta katten Stalin. Då kan man spinna så hela kroppen skakar. I början var Musso väldigt försiktig. Han hittade bra gömställen som han återvände till med jämna mellanrum. Efter ett tag blev det mindre behov av gömställen för trygghet och gömmer han sig nu är det för att retas med husse och matte.
Vi är så glada att det blev just Musso som kom hem till oss!

    Skriv en kommentarLeandro feb 19 Leandro feb 19-2 Leandro feb 19-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen