Meny

12 feb 2019

Eneki

Hej,


Jag hämtade hem en mycket skygg och rädd liten grabb från er, Eneki, för drygt en månad sen. Numera heter han Sigge och är mycket lekfull och trygg. Han älskar sin nya storebror Loke som han följer överallt, och han har nu även börjat gilla mig. Han tar gärna emot klappar och vi sover alla tre i sängen tillsammans på nätterna, eller till typ kl 3 då Sigge tycker att det är dags att leka. 


Hälsar,
Johanna 

Gerd, skyggisfadder 21:26, 17 februari 2019

Så underbart att få höra att det går så bra med lilla mammagrisen Eneki. Härligt att han tycker så mycket om sin storebror Loke och att ni har det bra tillsammans. Jag önskar er allt gott alla tre. Hälsningar från Enekis skyggisfadder Gerd

    Skriv en kommentarEneki feb 19-2 Eneki feb 19-3 Eneki feb 19

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen