Meny

21 feb 2019

Dwalin & Gloin

Hej på er,

Här kommer en solkatts hälsning från Gloin och Dwalin som numera heter Marvin. Det är två extremt nyfikna och bussiga killar som vi har fått hem. Vi trodde aldrig att vi skulle kunna skicka en hälsning så här tidigt, då båda killarna var extremt skygga och rädda till en början men nu har båda killarna gjort enorma framsteg. Gloin (lillebror) var redan andra dagen efter han kommit till oss framme och väldigt nyfiken. Marvin (storebror) var lite mer reserverad till en början, men nu är de full fart i huset, båda två känner sig som hemma och vill gärna vara med oss där vi är. Varje dag när vi kommer hem så möts vi alltid av två killar som kommer springandes till dörren för att hälsa. Båda pojkarna har även börjat uppskatta att bli kliade och bli klappade på och spinner då högt! Det betyder så enormt mycket för oss att de känner sig så trygga med oss efter en sån här kort tid, och både låter sig klappas och mysas med. Marvins favoriter är att vara med i köket och laga mat, sova på duntäcket i sängen och ligga och spana på brorsan på favorit stolen. Gloins favoriter är att bråka med brorsans svans, jaga den ny tvättade tvätten på tvättstället och sitta i fönstret och titta ut. Dom är väldigt goa med varandra och ligger gärna och sover ihop, men dom är även som typiska bröder och busar med varandra.

Många kattkramar från
Marvin och Gloin med familj.

Ingrid (skyggisfadder) 23:34, 21 februari 2019

Å så mysigt de har det! Jag är jätteglad att de redan känner sig så hemma. Det är verkligen två superfina killar ni har adopterat.

    Skriv en kommentarDwalin-Gloin feb 19-4 Dwalin-Gloin feb 19-2 Dwalin-Gloin feb 19 Dwalin-Gloin feb 19-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen