Meny

3 feb 2019

Kili

Här trodde jag att det skulle ta flera månader innan jag skulle skriva en solkattshälsning men det visade sig att det bara behövdes lite mer än 1 vecka för mig 😃 Nu heter jag Aslan (tidigare Kili), precis som det stora och starka lejonet från Narnia. Min storasyster Lucy fräste mot mig i början men nu känner jag att jag äntligen trivs och har fått ett för-evigt hem. Jag älskar att lekfullt bita mina föräldrar i benen men jag älskar också att ligga i mammas knä! Jag och min syster Lucy tycker att det är jättekul att springa runt i hemmet och skapa kaos, särskilt på natten 😈. Något vi älskar mer än allt annat är att pussa på varandra väldigt mycket! 💘 HÄR finns en filmsnutt med oss!Ingrid (volontär) 08:00, 4 februari 2019

Oj, det gick snabbt! :-) Ibland blir det rätt på en gång. Tack för hälsningen och lycka till i din nya familj!

    Skriv en kommentarKili feb 19 Kili feb 19-2 Kili feb 19-3 Kili feb 19-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen