Meny

14 mar 2019

Lionel & Yma - uppdatering

Hej,


Här kommer en liten hälsning från Zappa och Ziggy (f d Yma och Lionel).

Kissarna har växt till sig och ska väl anses som vuxna nu, även om vi fortfarande ser dom som små kissebäbisar. 😊


Zappa är en helknasig brud och hon kan hitta på de mest galna upptåg. Hon bokstavligen flyger över möbler och människor, när hon är på det humöret. När hon är som mest galen, så blir hon lite skelögd, vilket ser hur kul ut som helst. Hon är väldigt pratsam och man kan hålla igång lååånga konversationer med henne. Hon har, även nu i vuxen ålder, den mjukaste pälsen som vi någonsin har klappat. Det höll även veterinären med om, så det är inte bara husse och matte som har fått för sig att deras kisse är mjukast på jorden 😊 Hon är fortfarande galet kär i sin husse och ligger gärna och myser på husses mage. Men matte får låna henne ibland i alla fall. 😊


Ziggy är en riktigt kunglig kisse. När han ligger och spanar, så ser han sådär härligt överlägsen och kunglig ut med sina enorma tassar och härliga, stora ögon. Ziggys favvoplats är fortfarande på husses skrivbord, där han får titta på flygplan och där han även kan kräva all uppmärksamhet. Han är the master of morgongos och emellanåt så får matte gosa mage ganska så länge. En annan superfavorit för Ziggy är när man byter vatten i vattenskålarna. Det spelar ingen roll om man gör det en gång i timmen (vi har testat 😊), för han är lika entusiastisk varje gång det kommer nytt vatten. Även varje vecka när vi bäddar rent med nya lakan i sängen, så bara vräker han ut sig och blir hur lång som helst och bara myyyser. Så han älskar verkligen allt som är superrent.


Vi kämpar fortfarande med att få de små liven att äta någonting annat än torrfoder. Senast igår så försökte vi, för sjuttielfte gången, med en räka. Då kom Ziggy fram och luktade lite på den, såg sjukt skeptisk ut och sedan satte han sig på den! Japp, så jobbar han! 😊


Det var en liten uppdatering på hur de små liven har det här på Söder.

Tack för allt det fina arbete som Ni gör på katthemmet och återigen supertack för att vi fick våra små pälsklingar från Er! <3


Kramar
//Zappa & Ziggy och Nicole & AndersAnna 17:50, 15 mars 2019

Hej och stort tack för underhållningen!

Hälsningar, Anna

    Skriv en kommentarLionel-Yma mar 19 Lionel-Yma mar 19-2 Lionel-Yma mar 19-3 Lionel-Yma mar 19-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen