Meny

29 mar 2019

Cava

Hej bästa Katthemmet!

Trodde inte att vi skulle kunna skicka en solhälsning så här tidigt, bara tre veckor har det gått sen Cava kom hem. De första två dagarna spenderades under badrumsskåpet och matte och husse såg henne inte i dagsljus första veckan. Men envist och kärleksfullt har matte och husse spenderat mycket tid med Cava, överöst henne med gottis och klappar och nu är det en helt annan katt hemma hos oss. En katt som spinner, pratar, leker, tigger och är vår ständiga övervakare, förutom när hon intar sin plats i fönstret. Fortfarande en skygg del kvar i henne såklart, men såhär stora framsteg måste firas, så här kommer de senaste bilderna på vår fina Cava.


Tack för ert stöd och fantastiska arbete!


Med vänliga hälsning,
Cava med familj

Sofia 20:18, 29 mars 2019

Underbart! Ser fram emot flera uppdateringar om Cavas utveckling!

/fd skyggis fadder

Ingmarie, volontär 22:07, 30 mars 2019

Vackraste lilla Cava, helt underbart att se att du redan njuter i fulla drag i ditt nya hem. Den där lite madonna-lika stilen du hade på Katthemmet verkar vara ett minne blott! ;) Matte och husse måste vara så stolta över dig!

Gerd, volontär 23:37, 20 maj 2019

Underbara lilla Cava! Så förälskad jag var i dig. Först låg du där i skåpet på en hylla och tittade på när dina två fina ungar lekte och när de åkt hem fick man se lite mer av dig. Så underbart att det går så bra.

    Skriv en kommentarCava mar 19 Cava mar 19-2 Cava mar 19-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen