Meny

1 apr 2019

Tiffany

Här kommer en hälsning från Tiffany, som jag numera kallar Lo, som fick stanna hos mig för gott efter en tid som jourhem 2012. Tiden har gått och jag har ofta tänkt skicka en hälsning! Lo är den sötaste, busigaste och mest tillgivna lilla kattjej! Hon älskar att leka med plastband eller ligga där solen finns och sitter gärna på mattes axel. I höstas blev det tandvård pga TR men nu är tänderna bra och Lo mår jättefint! 


Många hälsningar från Lo med matte!


Fotnot: Tiffany kom aldrig upp på hemsidan då akutmatte valde att adoptera henne själv.

Suzanne, volontär 12:00, 2 april 2019

Vad underbart att få se bilder av henne! Hon var så liten och mager, så därför döpte jag henne till Tiffany efter Audrey Hepburn i 'Breakfast at Tiffany's' när vår verksamhetsansvariga bad om tips. Litet långsökt, kan jag medge, men det är bakgrunden till namnet.

Jag är så glad att få se hur väl hon mår. Hennes början var ju inte alldeles lätt. Ge henne mycket gos från mig <3

Lo 12:11, 2 april 2019

Ja, hon är liten och näpen men sist vi var hos veterinären sa de att hon ändå kunde gå ner ett hekto och det har hon gjort nu. Namnet Tiffany passade egentligen bra men jag tyckte att Lo blev fint eftersom hon har sina vackra gula fläckar i pälsen :-) Ja, hon fick en jättetuff start och därför vill jag att hon ska få den bästa tillvaro <3 Hennes hälsa har också varit jättebra i övrigt! Varma hälsningar/Lo och matte

Ingrid (volontär) 17:19, 2 april 2019

Men så fantastisk roligt med en hälsning från Tiffany. Hon var ju hos oss så länge så henne minns man väl. Jätteskönt att hon mår bra och trivs med livet. Hon hade det som sagt en tuff start. <3

Margit 18:44, 2 april 2019

Lilla gumman! ;-) Dig har jag tänkt på många gånger och undrat hur det gick för dig!

    Skriv en kommentarTiffany mar 19 Tiffany mar 19-2 Tiffany mar 19-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen