Meny

15 jun 2019

Hannelore & Charity

Hej katthemmet, 

Här kommer en hälsning från Hunny (f.d. Hannelore) och Cherry (f.d. Charity):

Cherry och Hunny har bott här nu i 7 månader. När de först kom till oss var de väldigt skygga, men har gjort enorma framsteg. När Cherry först kom till oss gömde hon sig under soffan, men gillar nu att vara med oss istället. Cherrys favoritaktivitet är att äta mat och jaga fluffiga leksaksbollar. Hennes favoritplats är numera på fönsterbrädet i sovrummet. Hon gillar också att smyga in i garderoben, där hon brukar sova en stund. Cherry är inte jättegosig, men det går jättebra att klappa henne och klia henne bakom öronen. Hon brukar gå och lägga sig framför en när hon vill att man klappar henne.

Hunny var till en början väldigt rädd för oss och satt mest under sängen eller fräste när vi gick förbi, men har nu blivit hur gosig som helst och kräver mycket uppmärksamhet. Hon brukar sova med mig hela natten och kurrar så högt att det hörs i hela lägenheten. När jag går förbi brukar hon stryka sig mot mitt ben och följa efter. Hennes favoritleksak är fjädrar på en pinne som hon kan jaga i flera timmar. Hon gillar också att följa efter och jaga flugor. 

För det mesta så trivs Hunny och Cherry tillsammans och de busar med varandra. De passar leksaksråttor mellan varandra och springer och leker med varandra fram och tillbaka. 

Vi hoppas att de ska fortsätta utvecklas hos oss och bli ännu tryggare med tiden! 



Suzanne, volontär 14:44, 27 juni 2019

Fina framsteg på den här korta tiden. Fortsätt så!

    Skriv en kommentar



Hannelore-Charity jun 19-2 Hannelore-Charity jun 19-4 Hannelore-Charity jun 19 Hannelore-Charity jun 19-3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen