Meny

20 apr 2017

Lace

Hej Katthemmet!

Att få glädjen att ta hand om ett älskat djur innebär också ett stort ansvar - ända fram till den dag när man måste skiljas från den älskade fyrfota familjemedlemmen.

Tyvärr har den dagen kommit...igen...

Drygt ett år efter att vår älskade Ulna dog, finns inte heller älskade lilla Lace längre kvar hos oss...

Vi försöker intala oss att de båda underbara katt-älsklingarna busar, leker och gosar med varandra i katthimlen men sorgen är så stor ändå.

Älskade, underbara, smarta, bestämda, gulliga, mysiga, vackra, kärleksfulla, solälskande lilla Lace[💖]; vad vi saknar dig!! Det känns som om våra hjärtan ska brista när vi tänker på att du inte längre lever hos oss!!!

Hjärtegrynet Lace som alltid lade sig hos matte på kvällen och läste. När jag tog en bok för att läsa och Lace inte var i sovrummet, knackade jag på boken och då kom den lilla pälsklingen springande och lade sig på min arm för att läsa.

Varje morgon väcktes husse av uppmanande blickar från sötnosen som först satt på sängbordet och som sedan trampade på kudden för att göra oss uppmärksamma på att det var frukostdags.

Så fort våren kom och med den solen, satt eller låg lilla Lace på vardagsrumsbordet och vilade, solade och sov i solen - det var något av det bästa hon visste.

För ungefär ett år sedan fick hon besvär med njurarna. Vi var hos veterinären vid ett flertal tillfällen där det togs prover på henne. Hon behövde inte medicinera men skulle äta njurfoder.

Under hela den här tiden mådde hon bra och var sitt vanliga, underbara, glada, pigga och solälskande jag. Ända fram till den dag då vi märkte att någonting allvarligt hade hänt och vi åkte då akut till veterinären. Mycket, mycket snabbt hade hon blivit väldigt sjuk och efter att ha talat med veterinären fick vi besked om att det fanns ingen gnista av hopp om bättring och överlevnad.

Naturligtvis ville vi behålla vår älskade familjemedlem och underbara lilla vän ytterligare en liten tid, men vi kunde inte vara så egoistiska. Vi ville Laces bästa och att hon skulle få sluta sina dagar med sin värdighet i behåll och utan smärta. Trots detta var det ett tungt beslut att fatta; att låta vår älskade lilla Lace få somna in...

Ett väldigt tungt beslut som samtidigt fattades av kärlek till denna underbara lilla prinsessa som har förgyllt och varit solskenet i vårt liv. Hon är så oändligt saknad!!

Tack älskade lilla lillis för att du kom till oss, att du ville bo hos oss och att vi fick ynnesten att vara din husse och matte. Lace, vi älskar och saknar dig så!! Vi kommer aldrig att glömma dig!!! [💖] Många nospussar till världens finaste Lace från din husse och matte

TACK Katthemmet för att vi fick förtroendet att bli Laces husse och matte!

Många varma men sorgsna hälsningar från Maria

Suzanne, volontär 15:09, 21 april 2017

Tack för att ni gav Lace ett underbart, kärleksfullt och tryggt hem! Till sist gav ni henne den finaste gåvan man kan ge - rätten att få somna in med värdigheten i behåll och rätten att inte behöva uppleva smärta för att vi människor inte kan släppa taget.

Vi är så tacksamma för allt ni gjort för Lace och Ullna.

    Skriv en kommentar



Lace-minneslund Lace-minneslund 3 Lace-minneslund 4 Lace-minneslund 2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen