Meny

25 apr 2017

Galaxy

Vi fastnade för den skygga Galaxy (Bobo) som levt sina fyra första år som hemlös katt i södra Stockholm. Han låg på en hylla bakom ett draperi och var väldigt reserverad.

Vi fick hem Bobo 20140413 och han bosatte sig genast under en stol i sovrummet. 

Han lockades ut med hjälp av mat och fick så mycket kel vi kunde ge honom innan han till slut valde att dra sig tillbaka till säkerhet under stolen.

Det dröjde några månader men sedan hoppade Bobo upp i vår säng och sov med oss hela nätterna. Dagarna tillbringade han under sin stol. Efter några månader gick han fritt i lägenheten och tydde sig till vår andra hankatt Lennart. 

Då Bobo inte längre behövde kämpa för vare sig revir eller mat längre och ej heller såg någon tjusning med leksaker och klätterträd ökade han kraftigt i vikt. Vi flyttade ut på landet och hoppades att han i ett större hus skulle röra mer på sig men så blev det inte. Med övervikten kom också snart problemen. De kulminerade i februari då han fick svårt att andas och vi åkte akut med honom till Ulltuna där han fick tillbringa en helg i kuvös. Efter att ha medicinerats en månad uppstod ett nytt symptom i ögat som blodfylldes.Vi fick ögondroppar mot detta men på kvällen fylldes även det andra ögat med blod och vi begav oss till Ulltuna igen. För sista gången. Då Bobo led beslutades i samråd med deras veterinärer att låta honom komma till katthimlen.

Vår älskade Bobo somnade in torsdagen 23/3-17. Oändligt saknad

Magnus & Mikaella Falck

Björn(volontär) 22:25, 9 maj 2017

Lider med er.
Tack för att Bobo fick sån kärlek hos er.

Förstår att han e saknad

Kram o tassar

    Skriv en kommentar



Galaxy - minneslund Galaxy - minneslund 2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen