Meny

12 aug 2019

Liliana

Vill meddela Er att vi har varit tvungna att låta våran älskade Maja somna in den 3 juli 2019.


Vi fick henne från er februari 2005 och hon hette då Liliana. Hon har varit den mest sociala katt som vi har haft. Tycke om allt och alla. Var vän med hundar men mest tror vi att hon älskade oss och vi henne.


Under de drygt 14 år vi haft henne så har hon genomgått 2 operationer gällande hennes tänder. Det visade sig att hon hade Forl.


För ett år sedan när vi var hos veterinären så visade det sig att hon hade högt blodtryck. Fick medicin för det. Superduktig att ta dom. Hon förlorade sin syn och hörde dåligt.


När vi fick henne bodde vi i Sundbyberg och hade stuga i Rättvik. Hon fanns sig att vara innekatt största delen av året och kunna vara ute på semestrarna, men 2012 flyttade Maja och matte till Rättvik och 2015 flyttade även husse hit. Det var en njutning för henne men tyckte inte om vintern då hon hölls sig inne. Tittade på oss som om vi hade gjort gräset vitt, kallt och blött. När våren kom så var hon en riktig jägare och fångade möss som hon gärna ville bjuda husse och matte på. Själv åt hon inte det. Hon föredrog kyckling med currysås, nykokt lax och i stort sett den mat vi åt. Ville alltid provsmaka.


Tack för att Hon fick ett nytt hem hos Oss...Vi fick njuta av denna underbara katt i drygt 14 år. Saknaden är så enorm och vi är glada att vi valde att ta separat kremering så att vi fick hem henne igen.


Hälsningar Mimi & Tomas



Suzanne, volontär 16:18, 20 augusti 2019

Tack för att ni gav henne ett underbart liv! <3

    Skriv en kommentar



Maja - minneslund Maja - minneslund 2 Maja - minneslund 3 Maja - minneslund 4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen