Meny

Omplaceringar

Här lägger vi upp annonser från privatpersoner som behöver omplacera en katt. Dessa katter har alltså inget samröre med Stockholms Katthem i övrigt. Mejla din annons till annons@katthemmet.nu

Glöm inte dina kontaktuppgifter. Bifoga gärna en bild i jpg-format. Skriv också helst annonstexten direkt i mejlet, så går det snabbare för oss att få upp annonsen.

Observera att katterna inte får skänkas bort. Eftersom vi strävar efter att höja kattens status, är det viktigt att markera att katter har ett värde. Katter som annonseras ut till omplacering, via vår sida, ska därför ha ett pris på minst 500 kr. Detta ska framgå av annonsen.

Vi är tacksamma om du meddelar oss om du lyckas hitta ett annat hem till katten eller det löser sig på något annat sätt. Hör vi inget ligger annonsen kvar i  två månader. Eftersom allt arbete på katthemmet utförs av volontärer kan det dröja ett par dagar innan annonsen läggs ut.

 

Vår prioritet är alltid hemlösa katter men i mån av plats tar vi ibland in katter på Katthemmet för omplacering. Katten ska då vara kastrerad, id-märkt och vaccinerad (senaste vaccination får inte vara äldre än ett år), och vi tar en omplaceringsavgift på 1000:-. Katten bör trivas som innekatt. Om du vill omplacera katten via oss kan du maila till info@katthemmet.nu, men det är inte säkert att vi omedelbart kan ta in den.

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen