Meny

Bernicia

Har åkt hem4 årHonkatt

OBS! Vill flytta tillsammans med Brisha.


BERNICIA är en svartsköldpadda och vit honkatt född ca 2015. Hon kom till Katthemmet tillsammans med bla Brisha från en mindre koloni i Bro. 


Fd akutmatte berättar

Bernicia och Brisha var två skygga tjejer när de kom till oss. I början höll de sig gömda och var mest aktiva på nätterna. I början var Bernicia mest rädd för oss. Hon är dock väldigt förtjust i att leka och med hjälp av fjädervippor så vågade hon vara framme allt mer. Efter ett tag började det vända så att Bernicia var den som var modigast. Nu kan man leka med henne hur länge som helst utan att hon tröttnar.
Efter en ganska kort period hos oss så har väldigt mycket hänt och de båda har blivit två tryggare tjejer. Bernicia har blivit väldigt nyfiken på oss och när man är hemma så ligger hon oftast bara någon meter bort. Är hon trött så kan det ibland gå att klia henne lite bakom örat.

Tjejerna trivs väldigt bra ihop. De leker och sover med varandra och vill därför flytta tillsammans. De har en bit kvar innan de är vana vid oss människor. Reser man sig upp för att gå så blir de fortfarande lite rädda, men de har kommit en lång bit på vägen och vi tror att Bernicia så småningom kommer bli en riktigt myskatt.


Kompisarna flyttade till sitt nya hem 2019-03-31. 

Bernicia (2)_red Brisha och Bernicia_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen