Meny

Ferne

Har åkt hem7 årHonkatt

FERNE är en grå/vit honkatt född ca 2012.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med ett antal andra katter, bl a Faridah, från ett dödsbo där levnadsförhållanden inte var de bästa.


Fd akutmatte berättar

Ferne är en söt liten tjej som är väldigt försiktig i början och gömmer sig gärna under säng eller soffa tills det känns tryggt. Hon leker gärna med sina leksaker på kvällarna men jag fick också vara med om jag använde pinnen som hon fick jaga. 

Under sin tid hos mig gick hon från att vara en skyggis till att vara helt bekväm med att både ligga i sängen bredvid mig eller ute på vardagsrumsmattan där hon hade en bra överblick av lägenheten. 

Att sitta i fönstret är också spännande. Jag tror absolut att det finns en riktig myskatt i Ferne. Mot slutet fick jag komma riktigt nära och klappa henne ordentligt om hon låg på sitt trygga ställe. Hon fullkomligt älskar att bli borstad och klappad om hon känner sig trygg men det krävdes mycket tålamod och tillit. Ferne behöver ett lugnt hem, utan för mycket ljud och väsen där hon kan fortsätta utvecklas och bli en trygg katt.


Ferne flyttade till sitt nya hem 2018-09-30Ferne Ferne (1)_red Ferne_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen