Meny

Fröken Sprakfåle

Ej bokningsbar4 årHonkatt

FRÖKEN SPRAKFÅLE är en rödtigré/spotted och vit honkatt född ca 2014. 


Hon kom till Katthemmet från ett vanvårdshem tillsammans med ett antal katter, bl a George och Bilius. Hon flyttade direkt till ett av våra akuthem där hon födde ungarna Kulla-Gulla, Huckleberry Finn, Tom Sawyer och Biggles (som alla redan har fått egna hem). Hon fick ett hem i september 2016 men i maj 2018 kom hon tillbaka till oss då hon inte trivdes i hemmet av någon anledning och därför inte skötte lådan.


Fröken Sprakfåle var stressad då hon kom till oss, för i hemmet hon bott i blev hon undanskuffad av de andra katterna och bodde mestadels under soffan. Hon har dock upptäckt att snälla kattkompisar är riktigt roligt att ha omkring sig så hon vill får sällskap av en snäll kattkompis sitt nya hem. 


Även om kattkompisar är riktigt kul så litar inte Fröken Sprakfåle på oss människor helt än. Hon behöver ett lugn hem utan småbarn där hennes ägare förstår att hon kommer behöva tid för att bli en fullt trygg katt. 


Fröken Sprakfåle trivdes inte på Katthemmet och har flyttat till ett av våra akuthem för att få lite lugn och ro. Hon är inte bokningsbar för tillfället utan får landa där i sin egen takt.Fröken Sprakfåle (2)_red Fröken Sprakfåle (1)_red
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen