Meny

Galice

Övrigt8 årHonkatt

GALICE är en grå honkatt född ca 2010.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med blanda andra Gerardo via Uppsalapolisen från ett vanvårdshem.


Hennes fadder berättar

Jag har jobbat med Galice enda sen hon kom till Katthemmet och jag har sett en stor förändring hos henne. När hon kom till oss fick man inte ens vara i närheten av henne, hon fräste bara åt mej och kom man för nära tvekade hon inte att klösa till. 
Sakta men säkert fick jag börja klappa henne på huvudet med baksidan av en fjädervippa, och sedan kunde jag byta till handen. Kort efter de åkte hon till akuthem. Efter hon kom tillbaka från akuthemmet har hon blivit lugnare. Hon fräste lite i början, men gjorde aldrig något utfall. 

Jag fortsatte att klappa henne med baksidan av fjädervippan och det visade sig att det var otroligt skönt att bli kliad med den bakom öronen. Jag börjar alltid att klappa henne med fjädervippan men det blir allt kortare och kortare tid emellan tills jag byter till att klappa henne med handen. Nu när jag senast var hos henne började hon till och med puffa sin panna mot min hand när jag klappa henne. 


Galice är en otroligt fin katt och någonstans där inne finns det en tjej som vill bli riktigt gosig katt också. Jag har sett otroliga framsteg hos henne och jag vill verkligen att hon ska få ett för alltid hem som hon förtjänar, i en lugnt och trygg miljö med människor som aktivt kan jobba med henne och men samtidigt ge henne den tid hon behöver, för att bli den keliga katten jag ser i henne.


Se en videosnutt här.


Galice somnade tyvärr in den 181016 pga sjukdom.
Gallice (4)_red Gallice (1)_red Gallice_red Galice_red1

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen