Meny

Isla

Har åkt hem3 årHonkatt

ISLA är en svart honkatt född ca 2016. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med sina ungar Illyanna, Isalien och Illidan efter att ha levt hemlös vid en verkstad utanför Enköping med många andra katter. 


Fd akutmatte berättar

Isla är en lite reserverad dam. Hon håller sig lite på avstånd till oss människor men att titta på tv och spana på fåglar genom fönstret är en favorit. Det finns också tillfällen då hon kommit fram till soffan och satt sig för att titta på tv tillsammans med oss. Isla skulle verkligen behöva ett hem som kan ge henne mycket utrymme att utvecklas i sin egen takt. Vi är helt hundra på att hon kommer att bli en trygg tjej med tiden. 


Så länge kattungarna var kvar ville hon försvara dem och hade fullt upp med att se till att inget händer dem. Men nu har alla småttingarna flyttat till egna hem och vi ser en helt annan katt. En nyfiken, social och gosig tjej som längtar efter uppmärksamhet. Hon älskar uppmärksamheten och kan inte få nog av kel. Hon kan blir lite exalterad och nafsa så hon kanske inte passar i ett hem med småbarn men annars gärna en familj med flera personer som kan ägna henne den uppmärksamhet hon vill ha.


Isla åkte hem 190820.


Isla (1)_red Isla_red Isla (2)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen