Meny

No Reply

Ej bokningsbar8 årHonkatt

NO REPLY är en bruntabby och vit honkatt född ca 2009.

Hon kom till Katthemmet via Nackapolisen från ett misärhem i Tyresö tillsammans med 30 andra Katter. No Reply fick ett hem i augusti 2012 men i december 2014 kom hon tillbaka då hon blev mobbad av hemmets andra katt. 

Vi provade med ett akuthem där akutmatte var hemma mycket och ägnade mycket tid åt henne och hon gjorde framsteg. Tyvärr flyttade hon utomlands och No Reply fick komma tillbaka till Katthemmet.

Hon trivdes inte här utan fick flytta till ett annat akuthem men där var matte inte hemma tillräckligt så No Reply fick flytta till ytterligare ett akuthem där det redan fanns två andra katter. Tyvärr mobbade de andra katterna henne så hon fick återigen flytta tillbaka till Katthemmet. Dock så trivs hon fortfarande inte särskilt bra här utan söker nu ett lugnt, permanent hem där hon eventuellt vill ha sällskap av en väldigt snäll kattkompis som verkligen tycker om andra katter. Se filmsnutt här.

 

Första akutmatte skriver:

Hon har utvecklats mycket hemma hos oss och vi är väldigt ledsna över att hon nu måste flytta på sig igen.
No Reply har alltid legat på golvet framför soffan när vi suttit där, så det är tydligt att hon iallafall vill ha en viss närhet (om än ingen direktkontakt) Hon busar gärna med pinnar med fjädrar längst ut och leker med små leksaksmöss. Vi har kunnat klappa henne lite under lekens gång, men hon ryggar fortfarande undan om man kommer för nära, speciellt om det går fort. Hon jamar också nu när hon vill tillkalla vår uppmärksamhet, till skillnad från de första månaderna när hon inte sa ett knyst. Roligast under sommaren för henne har varit att jaga flugor som kommit in i lägenheten.
No Reply_red No Reply (2)_red No Reply_red No Reply (2)
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen