Meny

Norice

Har åkt hem1 årHankatt

NORICE är en ung svart/vit hankatt född ca september 2017. Han kom till Katthemmet tillsammans med ett antal andra katter (bla Norville) från en liten koloni i Nykvarn.


Fd akutmatte berättar
Norice är ett riktigt charmtroll med en stor personlighet som bjuder en på många skratt. Han älskar att vara med och se vad som händer, men även om han kan ligga i soffan när man tittar på TV så är han lite kinkigare med att bli klappad än Norville. 


När han är helt trygg, dvs. när ligger ihoprullad och vilar med Norville, så får man klia honom i nacken hur mycket som helst och han älskar det. Vi tror inte att det kommer dröja så länge innan han kommer vara en riktigt gosig katt. Han är väldigt lekfull, och älskar att leka själv eller med oss, men att brottas och busa med Norville runt en kartong eller kasse är favoritsysslan. Han älskar också mat över allt annat, och man får vara på sin vakt över mat som ligger framme eller om man har en tallrik framför sig. För helt plötsligt har man en tass eller nos som nyfiket också vill dela på lasagnen. Adopterar man Norice och Norville så kommer man bjudas på många skratt och gosiga stunder.


Norice söker ett för-evigt-hem tillsammans med bästa vännen Norville. 


Kompisarna flyttade till sitt nya hem 2018-05-01

Norice (1)_red Norice (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen