Meny

Norville

Har åkt hem2 årHankatt

NORVILLE är en bruntabby hankatt född ca 2016. Han kom till Katthemmet tillsammans med ett antal andra katter (bla Norice) från en liten koloni i Nykvarn.


Fd akutmatte berättar:

Norville är lugnare och tryggare än sin bästis Norice, men lika charmig! Han har den mjukaste päls vi någonsin känt och han älskar verkligen att bli klappad, mest när han ligger och vilar men det går oftast bra även annars. När Norville inte jagar bollar runt i lägenheten så ligger han oftast och gosar med Norice. 


Norice och Norville är verkligen bästa vänner som sover, leker och brottas tillsammans. Norville är lite mindre nyfiken än Norice, som ofta är framme vid ens fötter och vill se vad som händer (och om det finns någon mat inblandad). Men han är däremot tryggare än Norice när man går förbi eller närmar sig för att klappa. Vi har inga tvivel på att Norville kommer bli en riktigt mysig och rolig kompanjon till sin nya ägare i många år framöver. Adopterar man Norice och Norville så kommer man bjudas på många skratt och gosiga stunder. Det har verkligen varit roligt att ha dem hos oss!


Norville söker ett för-evigt-hem tillsammans med bästa vännen Norice. 


Kompisarna flyttade till sitt nya hem 2018-05-01

Norville (1)_red Norville (7)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen