Meny

Tainted Love

Har åkt hem8 årHankatt

TAINTED LOVE, aka Tom, är en chokladspotted Ocicat hane född 2009.


Han kom till oss för omplacering 2013 efter att hans ägare gått bort. Han fick snabbt ett hem men kom tillbaka tillsammans med Niktia 2 i februari 2017 efter att deras matte inte längre hade möjlighet att ta hand om dem.

 

Fd akutmatte berättar:

Tainted Love/Tom är en nyfiken och social katt. Under dagarna ligger han helst under vårt täcke eller under kuddarna i soffan och gömmer sig och myser. Framåt kvällen kommer han fram och pratar och umgås mest hela tiden. Han är en riktigt sällskaplig katt även om han hellre ligger riktigt nära än gosar uppe i  knäet. Han är väldigt pratsam, även på nätterna och är inte förtjust i  stängda dörrar. Han är en riktig Houdini, första dagen hade han öppnat alla skåp, inklusive frysen. Det visade sig att när han väl fått kika i  varje skåp och garderob i lägenheten räckte det sedan. Den som delar sitt hem med Tom får en vacker och trevlig katt.

Han har en tendens att hetsäta så att använda sig av en aktiveringsskål där han får jobba lite för maten är en bra idé. Han gillar fortfarande att gömma sig under filtar och lakan men när han väl är vaken vill han vara med hela tiden. Här finns en videosnutt.

 

Tom är en mycket pratglad och aktiv kille som önskar ett hem där de kan ge honom mycket tid och uppmärksamhet samt en aktiv kattkompis. Dock inte Nikita 2 som inte är rätt kompis till Tom.

 

Tom flyttade till sitt mya hem 2017-03-07.

Tom (11)_red Tom (9)_red
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen