Meny

True Love

Ej bokningsbar5 årHonkatt

TRUE LOVE är en svart/vit honkatt född ca 2012.

 

Hon kom till Katthemmet i november 2013, en av katterna Katthemmet tog hand om när de blev kvarlämnade i Nykvarn. En man som olovligt bott på kommunens mark och matat hemlösa katter blev vräkt och kvar blev ett trettiotal katter. Hon fick ett hem i juni 2014 men i slutet av januari 2017 kom hon tillbaka pga skilsmässa.

 

Hennes fd ägare skriver:

Jag tror att hon inte riktigt gillar att vara ensam, utan vill gärna ha sällskap hemma. Hon koll på en och tassar ofta runt och gör sitt. Sitter man still och t ex tittar på tv gillar hon att vara med och lägger sig ofta framför en på mattan för att hänga. När hon vill visa att hon vill någonting sitter hon mest och stirrar på en. På morgnarna t ex sitter hon alltid redo i utanför köket för hon vet att hon ska få mat.

Hon behöver nog ett hem hos någon som förstår att hon kanske aldrig kommer att bli en knäkatt, men jag tror att hon skulle må väldigt bra av en snäll kattkompis. 


Hon gillar fjäderleksaker och små studsbollar och att springa fram och tillbaks i lägenheten. Man kan lätt få henne att glömma bort att vara försiktig genom att leka med henne, Vi har aktivt lekt med henne varje kväll, vilket verkar ha gett resultat. Det är som att hon kommer över en tröskel efter att hon blir lite trött och är då ofta mer avslappnad resten av kvällen. Hon gillar också att sitta i fönstret och titta ut, det gör hon säkert en timme varje kväll.


Vill du erbjuda True Love ett lugnt hem? Kontakta oss på akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.

True Love (1)_red True Love (1) True Love (5)
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen