Meny

Twain

Har åkt hem5 årHankatt

TWAIN är en bruntigré och vit hankatt född ca 2012. 


Han kom till Katthemmet efter att ha fångats in på en soptipp i Södertälje där Katthemmet samarbetade med flera andra katthem för att rädda katterna som bor där. Han fick ett hem i juli 2017 men kom tillbaka i september 2017 efter att ha blivit dålig i magen då hans ägare inte riktigt hade förstått att en katt som bott på en soptipp kan ha en känslig mage som tar tid att anpassa sig till rätt kost. Vi har hittat ett veterinärfoder som fungerar bra för honom och det fodret kommer han behöva stå på en längre tid.


När Twain först flyttade till oss var han väldigt osäker och försökte skrämma bort oss med fräs och utfall. Han var alla volontärers skräck då han var utåtagerande, framför allt vid matning. Och det är inte så konstigt. Mat har han ju varit tvungen att kämpa för hela livet. Att nu få mat serverad på bestämda tider var något helt nytt för Twain. 


Idag är Twain en helt annan katt. Han kan såklart fräsa till ibland men han stryker sig längst benen så man nästan snubblar och han uppskattar klappar och kli på huvudet. Han söker nu ett kattvant hem som förstår vilken fantastiskt fin katt han är när man väl gett honom en chans (och lite mat). Här finns en filmsnutt. 


Twain flyttade till hem nr 2 2017-10-12. 

Twain Twain (3)_red Twain (1)_red2
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen