Meny

Efva

Har åkt hem3 årHonkatt

EFVA är en svartsköldpadda honkatt född ca 2014. Hon kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Edda från ett hem där kattsituationen gått överstyr. Se filmsnutt från katthemmet här


Fd akutmatte berättar: 

Efva & Edda är mycket snälla och trevliga katter. Tjejerna är sociala, ”pratar” ganska mycket båda två och vill gärna vara nära oss, men sitter sällan längre stunder i knäet. De tycker om att bli klappade och har en silkeslen päls. Det är vanligt att de välkomnar mig vid dörren jag kommer hem och när jag vaknar om dagarna hoppar de upp i sängen för en hjärtlig morgonhälsningsritual. Vi har fått sova om nätterna utan att tjejerna väckt oss alls.

Efva är en ganska lugn tjej. Hon väntar tålmodigt på sin tur att gosa eftersom Edda tränger sig ofta före och kräver att bli klappad först. Hennes favoritplats hos oss är att ligga ovanpå bokhyllan eller högst upp på klösmöbeln. Hon är en bra syster till Edda. De tvättar varandra samt leker gärna tillsammans så jag tror de skulle må bäst av att bo fortsätta bo tillsammans. 

Efva & Edda flyttade till sitt nya hem 2017-04-25.


Efva (3)_red2 Efva och Edda_red
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen