Meny

Gringo

Har åkt hem8 årHankatt

GRINGO är en svart/vit hankatt född ca 2011. Han kom till Katthemmet efter att ha gått hemlös i Gustavsberg i åtminstone ett halv år. 


Akutmatte berättar 

När Gringo kom till oss var han skygg och hittade en trygg plats under sängen. Efter några dagar började han komma fram allt mer och visade sig vara en väldigt kelig och mysig katt. Han älskar att sova på ens bröst och ligga nära, och han jamar till då och då när han vill bli kliad. Gringo vill också väldigt gärna sova bredvid en i sängen på natten och han snarkar en del. Men han vill vara ifred så lägger han sig under sängen en stund. Han är en otrolig snäll katt och låter sig bli buren en kort stund trots att han inte gillar det och låter en klippa hans klor utan problem.


Han tycker fortfarande det är lite läskigt när man står och går men med tålamod och kärlek tror jag han kommer lära sig att det inte är farligt. Gringo är inte en så lekfull katt men det händer att han leker ibland. Han är en känslig katt och gillar inte för hastiga rörelser eller för mycket spring i hemmet. Därför tror jag han skulle passa utmärkt i ett lugnt hem med någon som är hemma ganska mycket.


Gringo flyttade till ditt nya hem 2019-03-22. 

Gringo2_red Gringo1_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen