Meny

Nimi

Har åkt hem2 årHonkatt

NIMI är en svart honkatt född våren 2016. 


Hon kom till Katthemmet efter att ha gått hemlös i södra Sverige. 


Akutmatte berättar

Nimi är en liten, söt katt med mycket energi. Hon är skeptisk mot människor hon inte känner och föredrar kattkompisar över människor. Men det finns mycket självförtroende i Nimi och hon är ganska tuff. 


Nimi leker mycket, klättrar och älskar att leka med kattspön och små bollar. Hon leker ganska hårt men kommunicerar bra med andra katter och svarar bra när de säger ifrån även om hon ibland blir lite frustrerad över att leken är över snabbare än hon skulle önska då mina katter är lite äldre. Det går att klappa henne, och hon kan tycka det är mysigt och skönt även om hon inte riktigt vill erkänna det. På senare tid har hon börjat be om vår uppmärksamhet men när hon får den vet hon inte riktigt vad hon ska göra av den och kan bete sig lite knäppt – slå kullerbyttor i soffan och börja leka med sin egen svans, det blir lite överslag i huvudet helt enkelt.


Nimi behöver ett hem med en eller fler unga katter med hög energi och lekfullhet så hon kan få utlopp för all sin energi. Människor som har tid att leka med henne en stund varje dag är viktigt för hennes utveckling men kan inte ersätta en kattkompis och hon vill heller inte bo med småbarn. Hon ska givtevis vara innekatt men en inglasad eller nätad balkong hade varit stimulerande för henne, dock inget måste.


Nimi åkte hem 190212.

Nimi_red Nimi2_red Nimi2_red1

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen