Meny

No Reply

Har åkt hem10 årHonkatt

NO REPLY är en bruntabby och vit honkatt född ca 2009.

Hon kom till Katthemmet via Nackapolisen från ett misärhem i Tyresö tillsammans med 30 andra Katter. No Reply fick ett hem i augusti 2012 men i december 2014 kom hon tillbaka då hon blev mobbad av hemmets andra katt. 

Vi provade med ett akuthem där akutmatte var hemma mycket och ägnade mycket tid åt henne och hon gjorde framsteg. 

Tyvärr flyttade hon utomlands och No Reply fick komma tillbaka till Katthemmet. Hon trivdes inte här utan fick flytta till ett annat akuthem men där var matte inte hemma tillräckligt så No Reply fick flytta till ytterligare ett akuthem där det redan fanns två andra katter. Tyvärr mobbade de andra katterna henne så hon fick återigen flytta tillbaka till Katthemmet. Till slut kom hon till ett akuthem hon trivs i och är nu bokningsbar därifrån.


Akutmatte berättar

No Reply (eller Norpan som hon numera kallas) är en väldigt social, kärleksfull och nyfiken katt som älskar att leka, gosa och vara där man är. Ibland får hon riktiga busfnatt, men oftast vill hon bara mysa. Oavsett om man ligger i sängen på natten eller sitter i soffan på dagen så vill Norpan alltid ligga tätt intill eller i knät med ett ständigt purrande. Det tar inte lång tid innan hon är framme för att gosa med gäster som är på besök.
Hon är väldigt osäker med andra katter (med undantag för en äldre, mycket snäll och nonchalant herre här hemma), mina andra katter begränsar henne och hon känner sig inte helt trygg i hemmet. Jag märker att hon vill så mycket mer men inte riktigt vågar. Hon behöver helt enkelt vara ensamkatt.

Norpan har verkligen utvecklats hos mig men det har tagit tid, mycket tålamod, kärlek och hon har samtidigt fått utrymme för att känna lugn och ro. Det finns fortfarande stunder då hon kan känna sig osäker, tex vid hastiga rörelser. Men lika snabbt som osäkerheten dyker upp så försvinner den när hon inser att hon är trygg.


Hon vill ha ett lugnt hem utan barn där hon får vara ensamkatt. Då hon är så social är det viktigt att hennes nya ägare inte är borta alltför länge på dagarna. Hennes nya hem får gärna ha tidigare erfarenhet av skygg katt och ska ha mycket tålamod och tid för att låta henne fortsätta göra framsteg i den takt som passar henne. Det är viktigt att hennes nya hem förstår att det kommer att ta tid för henne att känna tillit och trygghet på ett nytt ställe.


No Reply åkte hem 181025.


No Reply 1_red No Reply 3_red No Reply 2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen